Hoe het werkt

Handleiding

Uiteraard kunt u ook eerste even een voorbeeld bekijken - Klik dan hier

Gratis adverteren op de grootste Kapper-Site van Nederland

1      Waarom een gratis vermelding op Kapper Startpagina?


Als kapper is het uiteraard altijd goed om op zoveel mogelijk plaatsen vermeld te staan. Iedere vermelding is een ingang voor nieuwe klanten omdat de huidige generatie klanten bijna altijd eerst op internet zoekt voordat een beslissing wordt genomen.
Tel daarbij op de extra’s die u op deze Kappersgids krijgt en u zult direct inzien dat het u op zeker klanten gaat opleveren.

2      Wat u allemaal krijgt (en helemaal gratis!)


Om te beginnen worden u adres en contactgegevens vermeld zoals u deze invult. Dat is dus goed voor de bereikbaarheid.

Maar u krijgt veel meer. We sommen enkele zaken op:

·         U kunt uw website vermelden waardoor iedereen met 1 klik door kan naar u website

·         Heeft u Facebook? Die kunt u ook apart vermelden

·         U krijgt een e-mailformulier waarop (toekomstige) klanten u kunnen mailen. Deze mails komen automatisch binnen op het door u opgegeven e-mailadres

·         De locatie van uw bedrijf wordt duidelijk op een kaart aangegeven

·         U kunt zelf de teksten aanmaken en bewerken wanneer u dat wilt. Zo kunt u (onbeperkt) alle informatie kwijt die u met uw klanten wilt delen zoals bijvoorbeeld slagingspercentages, de auto’s waarin u les geeft en alles wat u verder kwijt wilt en wilt delen met uw klanten.

·         Via een reviewknop kunnen klanten hun mening over uw bedrijf geven. Alle reviews komen uiteraard eerst bij u binnen (via mail) en u kunt dus eventuele klachten oplossen voordat deze online komen. U heeft dus de mogelijkheid om te verhinderen dat een negatieve review ook daadwerkelijk wordt geplaatst.

3      Waarom een vermelding op deze site gratis is?


Als u kiest voor de gratis vermelding komt er boven en onder uw pagina reclame in beeld die gericht is op de doelgroep die de site veelal zal bezoeken. Aan deze reclame verdienen wij net genoeg om het voor u gratis te kunnen houden.

Wilt u liever geen reclame in beeld? Dat kan!

Voor slechts €15 per jaar wordt uw pagina geheel reclamevrij getoond. Uiteraard kunt u dat later ook heel eenvoudig omzetten. Door aan te vinken dat u geen reclame wilt geeft u aan dat u een factuur van €15 (ex BTW) per jaar van ons wilt ontvangen. Door simpelweg een blokje aan te vinken geeft u aan dat u geen reclame wilt en zorgen wij er automatisch voor dat uiteraard ook geen reclame wordt getoond. Door te kiezen voor geen reclame ziet uw pagina er uiteraard professioneler uit en kan er ook nooit een concurrent op uw pagina adverteren. Maar uiteraard gaat u eerst gratis kijken hoe het werkt! Want onze woorden zijn mooi.... Maar zelf zien is altijd beter!

4      Wat levert een vermelding op de Kappers Gids u op?

·        
 
Klanten – Omdat onze Kappers Gids ook actief champagne zal voeren zullen veel mensen die zich aan het oriënteren zijn op de gids kijken.

·         Betere vindbaarheid binnen de zoekmachines – Door het vermelden van uw website wordt deze door de zoekmachines direct iets hoger gewaardeerd. Het is namelijk een zeer gerelateerde link die aangeeft dat uw bedrijf actief is en ook daadwerkelijk een kappersbedrijf is. Verder kunt u door een korte of meer uitgebreide tekst toe te voegen ook zelf uw vindbaarheid in de zoekmachines nog meer verhogen. Als u daarvoor een andere tekst gebruikt dan op uw website heeft u zelfs dubbele ingangen via de zoekmachines.

·         Beter klantencontact – Doordat klanten laagdrempelig hun mening mogen en kunnen geven over uw bedrijf zult u snel en gemakkelijk kleine ongemakken uit de wereld kunnen helpen. Verder zullen de complimenten die online komen te staan uw bedrijf uiteraard ook goed doen en zult u bij uw vermelding in Google een voorkeurspositie krijgen op grond van het aantal sterren dat u heeft.

·         Betere bereikbaarheid – Door het vermelden van uw NAW gegevens zullen (toekomstige) klanten direct en makkelijk contact met u op kunnen nemen.

5      De harde garanties van de Kappers Gids

·         
Wij garanderen dat onze prijzen nooit stijgen. GRATIS blijft GRATIS! En als u kiest voor €15 per jaar voor een reclamevrije site dan blijft dat ook €15 per jaar.

·         Wij garanderen dus dat de optie om gratis uw bedrijf te publiceren ook altijd blijft bestaan. Het is dus geen ‘’lokkertje’’ om u later alsnog een rekening te kunnen sturen. Zelf kunt u uiteraard wel altijd besluiten om te kiezen voor een reclamevrije plaatsing. Hiervoor kunt u altijd in uw ''backoffice'' het vakje aanvinken en opslaan.

·         Wij garanderen uiteraard dat wanneer u kiest voor gratis plaatsing de getoonde reclame nooit aanstootgevend of anderszins schokkend zal zijn

·         Wij garanderen u dat uw e-mailadres door ons alleen wordt gebruikt om contact met u op te nemen en om onze maandelijkse nieuwsbrief naar u te mailen. In het door ons geleverde emailformulier waarmee uw klanten contact met u kunnen opnemen wordt het emailadres uiteraard versleuteld zodat spammers er geen misbruik van kunnen maken.

·         Wij garanderen u dat u altijd uw gegevens zelf aan kunt passen en uw teksten kunt bewerken. Zo kunt u dus indien u dat wilt ook acties communiceren met uw doelgroep. 

Hoe plaatst u uw bedrijf? Het is heel simpelOm te beginnen hebben we de meeste kappers al op de site vermeld met de gegevens die bij ons bekend zijn. Deze gegevens zijn uiteraard nog niet compleet.

Kijk of uw bedrijf er bij staat en klik dan op de link: ''is dit uw bedrijf? Pas hier de gegevens aan'' - Deze staat direct onder het kaartje.

Staat uw bedrijf er nog niet bij? Kies dan voor de link: ''Plaats uw bedrijf'' - Deze link staat bovenaan de site.

Het aanpassen van de bedrijfsgegevens

Bij het invoeren van uw bedrijfsgegevens ziet u de volgende velden:

Bedrijfsnaam - Hier komt de naam van uw bedrijf

Uw naam - Hier komt de naam van uw contactpersoon - Deze komt niet in beeld

E-mailadres - Uw e-mailadres wordt niet getoond op de site. Wel wordt het verwerkt in een makkelijk antwoordformulier waarmee klanten en geïnteresseerden u kunnen mailen. Deze mail gaat naar het door u opgegeven e-mailadres dus zorg er voor dat daar geen fout in staat.

Postcode en Huisnummer - De postcode wordt samen met het huisnummer gebruikt om automatisch uw adres compleet te maken en de locatie van uw bedrijf op de kaart aan te geven

Telefoonnummer - Dit is het nummer dat op de website zal worden getoond dus kies het nummer waar u het best op te bereiken bent

Website - Heeft u een website dan kunt u het adres van uw site hier invullen zodat mensen die meer willen weten ook direct naar uw website kunnen surfen

Facebook - Facebook is tegenwoordig belangrijk en als u ook een Facebookpagina heeft kunt u het adres kopieren en hier in plakken (of overtypen). Als bezoekers er op klikken gaan ze direct naar uw Facebookpagina.

De ''sterrenwaardering'' van uw bedrijf

Bezoekers van uw site kunnen uw bedrijf een waardering geven van 1 tot en met 5 sterren. de kapper met het hoogste gemiddelde zal altijd bovenaan staan, zowel op de gemeentepagina als op de provinciale en de landelijke (Home) pagina's.

Vraag dus uw klanten om een review. Dat is namelijk niet alleen van belang voor uw positie op de site maar ook zeer nuttig voor de vindbaarheid in de zoekmachines.

Uw eigen informatie op de site plaatsen

U kunt onbeperkt uw informatie kwijt op uw pagina. Alle informatie die u wilt delen zoals bijvoorbeeld:

Uw specialiteiten

Uw medewerkers

Uw openingstijden

Wat u maar wilt kunt u in ieder geval kwijt en ook heeft u de mogelijkheid om foto's toe te voegen.

Hoe wijzigt u later uw gegevens en tekst?

U krijgt van ons een bevestigings e-mail met daarin ook een wachtwoord. Inloggen doet u daarna altijd met uw e-mailadres en dat wachtwoord.

Door in te loggen komt u in het bewerk-gedeelte van de website en daar ziet u dat de grijze knop bovenin waar eerder ''plaats uw bedrijf'' stond is gewijzigd naar ''wijzig uw gegevens''.

Daar kunt u aanpassen / toevoegen wat u wilt en daarna klikt u rechts onderin op de groene button om uw gegevens op te slaan. 

Ook kunt u daar eventuele reviews die niet aan de eisen voldoen en bijvoorbeeld schuttingtaal of andere ongewenste uitingen bevatten verwijderen.

Let op!!! Uiteraard maakt u zich niet geloofwaardig als u ook terechte reviews van eventuele oude, huidige of toekomstige klanten gaat verwijderen. Onze policy is dat alleen reviews die reclame voor anderen maken, schuttingtaal of persoonlijke beledigingen bevatten en reviews die kant nog wal raken mogen worden verwijderd. Plaatsers van reviews die worden verwijderd krijgen hiervan altijd bericht.

Reviews met alleen maar complimenten zijn uiteraard leuk, maar juist de reviews die u wijzen op de punten die beter kunnen zijn van veel meer waarde omdat u zich daarmee kunt verbeteren.

Wel maken we een uitzondering en mogen reviews die een klacht bevatten waarmee de klager zich nog nooit bij u heeft gemeld worden verwijderd. Om de simpele reden omdat u daardoor nog nooit de kans heeft gehad om die klacht tot ieders tevredenheid op te lossen.