Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Norbert Hairstyle

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Norbert Hairstyle
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Norbert Hairstyle

Waardeer deze kapper

Norbert Hairstyle is ruim 25 jaar geleden gestart als kleine eenmanszaak en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot 2 ruime salons in Nieuw-Bergen en Gennep. In al die jaren hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd door onze klantgerichtheid, prettige sfeer en ons enthousiast en deskundig team. Wij blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends. De kapsalons werken zonder afspraak en zijn doorlopend geopend!
Enkele jaren geleden zijn beide panden, zowel in Gennep als in Bergen uitgebreid met een moderne schoonheidssalon. Hier kunt u o.a. terecht voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, harsen, epileren, permanente make-up en Power Slim. De schoonheidssalons werken op afspraak, zie onze contactpagina voor verdere gegevens.

Ervaring
Het is een feit dat er maar liefst ruim 25 jaar vakkennis aanwezig is in de salons van Norbert Hairstyle! Het is een eer voor ons om u als klant te mogen knippen en voor u is het een prettig en bijzonder gevoel om door een team van zeer ervaren vakmensen behandeld te worden.

Enthousiasme
Ons team bestaat uit enhousiaste mensen met een hart voor het kappersvak. De kappers -en kapsters vinden het oprecht leuk om u een kapsel te geven dat perfect bij u past en volledig aan uw wensen voldoet. Voor ons is het natuurlijk ook erg leuk om te zien als een klant ethousiast wordt van het resultaat.

Prettige sfeer
Een praatje tijdens het knippen, een tijdschrift lezen tijdens het wachten. Het gebeurt allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie dat u door ons aangeboden wordt. Of het nu een complete re-styling of een normale knipbeurt betreft het is in beide gevallen een positieve gebeurtenis die in een gezellige ontspannen sfeer plaatsvindt.

Recensie over Norbert Hairstyle

5
Norbert Hairstyle2014-07-17
Claudia
Niet alleen een gezellige kapsalon maar ook gewoon mensen die luisteren naar wat je wilt en hoe je het wil.Absolute top in Gennep
Datum van beoordeling: donderdag 17 juli 2014

Norbert Hairstyle wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 Recensie).