Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Kapsalon Avanti-Hair Amsterdam

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Kapsalon Avanti-Hair Amsterdam
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Kapsalon Avanti-Hair Amsterdam

Waardeer deze kapper

Welkom bij Avanti-Hair.

Na werkzaam te zijn geweest bij diverse top salons in Amsterdam werd het tijd een eigen zaak te beginnen. In 1985 kwam mijn droom uit en opende ik mijn salon aan de Moreelsestraat 5 (hoek van Baerlestraat).

Ik ben altijd geïnspireerd geraakt door Engelse kniptechnieken, vooral door Vidal Sassoon. Wat is er mooier dan mensen gelukkig en blij te maken met hun haar.

Het is en blijft onvoorstelbaar wat je allemaal met een schaar kunt bereiken, zolang je respect hebt voor het haar dat je knipt. Wij kijken daarbij goed naar de natuurlijke valling en de mogelijkheden van het haar. Vandaar ons motto “the cut that counts”.

Conform de kwaliteit van het knippen zijn de producten die wij gebruiken van A1 kwaliteit. We werken nu met Aveda, Mediceuticals en Keratherapy. Naast deze hoogwaardige merken blijven we op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in haarproducten.

Kapper Avanti-Hair werkt al jaren met een vast enthousiast team. Dit team bestaat inclusief mijzelf uit 5 medewerkers.

Ik houd altijd voor ogen dat de sfeer in mijn salon ontspannen, stijlvol en toch laagdrempelig moet zijn zodat we voor iedereen toegankelijk blijven.

Om de volle persoonlijke aandacht aan de klant te geven duurt een knipbehandeling minimaal 45 minuten.
Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt want het is tenslotte een uur puur voor jezelf!

Ben je nieuwsgierig geworden, bel dan voor een afspraak en ervaar het allemaal zelf.

Tot ziens,

Peter

Dameskapper Avanti-Hair zit aan de Moreelsestraat 5 in Amsterdam op de hoek met de van Baerlestraat.Voor reserveringen kunt u bellen met 020 – 6624848.