Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Soho Kappers

  • Stuur naar vriend(in)

    Advertentie: Soho Kappers
    Jouw naam:
    Jouw e-mailadres:
    Beschrijving:
     
  • Stuur een bericht naar Soho Kappers

Waardeer deze kapper

53ac7a42f2af1.png

Soho Kappers Openingstijden:

maandag 9.00 - 18.00
dinsdag 9.00 - 18.00
woensdag 9.00 - 18.00
donderdag 9.00 - 21.00
vrijdag 9.00 - 21.00
zaterdag 9.00 - 16.30
zondag gesloten

Soho Kappers service en kwaliteit in een sfeervolle ambiance.

Soho Kappers opende haar deuren eind 1991 op de Zijlweg in Overveen.
Vernoemd naar de bruisende en inspirerende wijk in Londen. Bij een bezoek aan deze stad viel een te gekke kapsalon op.

Opvallend qua uitstraling. Qua naam...heel simpel CUTS (Soho). CUTS (Soho) werd Soho Kappers. Met als doel dezelfde sfeer en creativiteit na te streven. In 1998 verhuisde Soho Kappers naar het centrum van Haarlem. Een pand met prachtige ouderwetse details. Zoals het plafond met schitterende ornamenten en de barbierstoel in de etalage.

Eind 2010 : Achter in het pand wordt na een flinke verbouwing een nieuwe ruimte in gebruik genomen. Geheel in studiostijl ingericht.

Nu is het ook mogelijk fotoshoots en workshops te organiseren. En om ook kleine schoonheidsbehandelingen te kunnen aanbieden.

- South of Houston Street, kortweg SoHo, in New York was oorspronkelijk een industrieel gebied met fabrieken en opslagplaatsen. In de jaren ’60 en ’70 sloten vele fabrieken de deuren. Kunstenaars trokken het gebied in en goedkope ruimtes werden gebruikt als studio. Mede onder hun invloed groeide SoHo uit tot een van de hipste wijken ter wereld. Trendsettend op het gebied van mode en architectuur. Men spreekt van het SoHo-effect zodra ogenschijnlijk gewone dingen flair krijgen. Onderscheidend door net dat subtiele oog voor detail. -

- Hout, ijzer, rustige kleuren en authentieke materialen. Met de gebruikelijke service en kwaliteit vormen zij een omgeving waarin je bij Soho Kappers op een ontspannen wijze een behandeling kunt ervaren. Of een keuze maken uit ons ruim aanbod produkten van innovatieve merkenzoals bijvoorbeeld Sebastian Professional, Fudge, Davines en KEVIN.MURPHY . Een omgeving waarin het industriële karakter van het oorspronkelijke SoHo op natuurlijke wijze samensmelt met een warme huiskamersfeer. -

Soho Kappers pinbonnen zijn producten waard !


Sebastian Professional

Kevin Murphy

Davines

Fudge

Alcina

Alcina Make-up

Accessoires

Bij inlevering van de pinbonnen zijn verschillende producten gratis of met korting verkrijgbaar. Afhankelijk van het totaal bij elkaar gespaard bedrag.

Hoe werkt dit ?

Deel het totaal bedrag aan Soho Kappers pinbonnen door 75. Voor dit bedrag krijg je korting op producten.

Deze actie loopt het hele jaar. Producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.